Cum termoizolăm mansarda

Metoda uscată de aplicarea termoizolantului în cavităţi, se utilizează pentru suprafeţe orizontale, înclinate şi verticale. În aşa fel, se execută termoizolarea mansardei, în fronton şi acoperiş ascuţit, pereţi căptuşiţi cu gips-carton. Se efectuiază fonoizolarea  pereţilor despărţitori şi tavanului neizolat căptuşindu-se mai întîi din 2 părţi.

Înainte de umplere, în constructivele îngrădite cu plăci sau pelicule izolante, se taie orificii tehnologice, în cantitatea necesară, în care ulterior se introduce furtunul, rînd la rînd. Ecovata înfoiată, pătrunde împreună cu aerul în cavitate răzbătînd în toate colţişoarele şi crăpaturile.  Se îndeseşte pînă la 45 kg / m3  şi termoizolează cu siguranţă tot volumul necesar, făra a rămîne vre-un gol.

Fibrele de celuloză, fiind cu structură neuniformă, se unesc încîlcinduse între ele, şi de suprafeţele din jur. Datorită elasticităţii sale, termoizolantul nu se tasează cu timpul, rămine  întodeauna înfoiat.  După finalizarea lucrărilor, orificiile tehnologice se închid ermetic.

Deoarece termoizolanul „Ecovata Termica”  nu se teme de umeditate, avînd structură capilară, nu adună umezeală în formă de picături. Aplicarea ei în mansarde nu necesită utilizarea suplimentară de para-izolare. Regularea umedităţii se produce cu păstrarea capacităţilor termice.

    

Exemplu de termoizolare mansarde cu Ecovata Termică

 

Dacă deja aţi decis termoizolarea podelelor, pereţilor, tavanului, podului, mansardei, garajului, sau alte construcţii, 

Adresati-vă chiar acum!