Avantajei în comparație cu alți izolanți

Ecovata este o alternativă excelentă celorlalte tipuri de materiale izolante ce sunt mai des folosite – vata minerală, vata de bazalt, steclovata, cheramzit, polistiren extrudat.

Combinarea armonioasă a proprietăţilor tehnice şi de exploatare, preţ econom, puritatea ecologică, siguranţa antiincendiară, lipsa vieţuitoarelor în stratul izolant, rezistenţa biologică, lipsa tasării în timp – sunt argumente convingătoare în favoarea materialului termoizolant Ecovata Termică.

Avantajele tehnologiei de aplicare a Ecovatei față de alte materiale, sunt următoarele:

 1. Stratul termo-fono-izolant se aşează monolit, fără fisuri.  Acest lucru asigură performanțe excelente în izolare și lipsă de condensare,  fără picături pe pereţi.

Stratul monolit, fără fisuri permite micşorarea cheltuielilor la încălzirea încăperilor cu 100 % minimum,  în comparaţie cu straturile altor izolanţi în formă de blocuri sau rulon.

 1. Conductibilitatea termică a Ecovatei este 0,032-0,041 W / mK, în funcție de densitatea materialului. Mai simplu, stratul de acoperire de 15 cm «ECOVATA TERMICA»  este echivalentă straturilor:

 • 18 cm poliuritan,

 • 19 cm penoizol,

 • 20 cm vată minerală,

 • 46 cm penobeton,

 • 50 cm lemn,

 • 90 cm cheramzit,

 • 146 cm cărămidă.
 1. La aplicarea izolanţilor tradiţional cunoscuţi, se formează cantităţi considerabile de rămăşiţe. Termoizolantul  «ECOVATA TERMICA»  este fără rebut.
 2. Termoizolanţii  din vată minerală, se înmoaie cu timpul, creînd astfel  cavităţi reci.  Ecovata este capabilă să acumuleze și să elibereze umiditatea naturală, fara a pierde  proprietățile de izolare. Termoizolantul «ECOVATA TERMICA»  este durabil în timp - acesta își păstrează toate proprietățile mai mult de 75 de ani, oferind o normalizare naturală a umidității din cameră.

 3. Termoizolantul «ECOVATA TERMICA»  este absolut inofensiv  cît la producere, atît şi la montare, şi în exploatare.

 4. Pentru termoizolarea locurilor, fisurilor greu accesibile  - doar suflarea izolantului poros poate asigura o termoizolare eficientă şi calitativă.

 5. Având în vedere costul redus al materialului, instalarea fără rebuturi – termoizolarea cu Ecovata va costa un pic mai ieftin decît termoizolarea cu orice alte materiale analogice.

Descriirile menţionate a Ecovatei, ne demonstrează că nu cedează în faţa altor izolanţi. Suplimentar mai este şi pur ecologică timp îndelungat.

Utilizarea utilajului tehnologic permite termoizolarea încăperilor sau a edificiului  în termeni restrînşi, indiferent de volum sau forme complexe.  

De facto, unicul neajuns al Ecovatei ar fi  utilizarea utilajului special pentru comoditate la  instalare şi aplicarea ei de către lucrători instruiţi, calificaţi.

Astfel, compania propune comandarea Ecovatei împreună cu instalare. Instalarea este şi ea la preţuri rezonabile.

Pentru comandă, compania Vă asigură:

 • Servicii inginereşti de susţinere tehnică, calcule, consultări;
 • Organizarea transportării şi descărcare la obiect;

 • Reduceri – în timpul lucrărilor se determină majorarea reducerilor.

Adresaţi-Vă!

Rezultatele de testare indică că nu este nici o contracție, tasare  în timpul utilizării  în timp şi vibraţii.

Tabela proprietatilor in comparatie cu alti izolanti