Avantajele ecovatei

Ecovata este economă, durabilă în timp, naturală, rezistentă focului şi absolut inofensivă omului.  

Termoizolantul din fibre de celuloză Ecovata Termică este:

Ecologic:

Se produce numai din ingrediente naturale, fără aditivi volatili, nu conţine substanţe toxice, este inofensiv pentru natură şi atmosferă.

Cu stabilitate biologică și longevitate îndelungată:

Datorita continutului de borax și săruri ale acidului boric în Ecovata, se protejează materialele de la fi distruse de microorganisme, de putrezeală, de răspîndirea bacteriilor de ciuperci. În construcţii nu se răspîndesc rozătoare sau insecte, se păstrează calitatea materialelor care sunt în contact cu izolația Ecovata Termică. Termenul eficace al termoizolării este egal cu viaţa clădirii.

Cu proprietăţi excelente de termoizolare:

Coeficientul conductibilităţii termice este L = 0,032 ... 0,041 W / m * C – acelaşi ca la cele bune modele de vată minerală.

Lispsit de fisuri şi goluri:

Ecovata permite de a aşterne un strat termoizolant continuu, ce nu-i posibil cu alţi termoizolanţi tradiţionali care sunt în formă de blocuri, plăci, rulon. Calitatea termoizolării obţinute cu Ecovata este destul de înaltă.  

Cu proprietăţi fonice înalte:

Indicatorii de izolare a zgomotului, de exemplu la un perete din gips-carton cu un strat de Ecovata cu o grosime de 50 mm arată 63 dB, în timp ce un "sandwich" de gips-carton si vată minerală de 100 mm arată doar 37 dB.

Rezistent la umezeală:
Ecovata Termică este capabilă să acumuleze şi genereze umeditate naturală fără a-şi pierde calităţile de termoizolare. Aceasta se datorează structurii fibrelor de celuloză în complex, în stare de a îmbiba umezeala în sine şi lăsînd mediul din jur uscat.

 

 

Сu permeabilitate aer redusă:

Ecovata Termică încetinește în mod eficient circulația aerului datorită dimensiunii mici a fibrelor de lemn. Transferul de căldură prin stratul de izolație este minimizat.

Rezistent la foc cu proprietăți antiincendiare:

Posibil datorită prezenței în Ecovata a antipirenului şi  umiditatea sa naturală. Prin urmare, Ecovata Termică nu susține focul în caz de incediu, previne răspândirea lui: apa din fibrele de celuloză și sărurile de acid boric, eliberîndu-se, stinge Ecovata şi construcţia alăturată.

 

 

Simplu de aplicat în locuri îndepărtate:

Mai ales în constructivele cu formă complicată, posibil de a efectua termoizolarea nu numai în construcții noi, dar și în reconstrucția clădirilor.

Materialul se aplică prin metoda suflării sub înveliş (gips-carton, OSB, scîndură, fanera, metal-bond, etal-bond, saiding, profnastil, polietilenă şi altele) sau prin metoda manuală.

În perioade lungi de exploatare, nu îşi pierde calităţile şi proprietăţile.

Alegerea urmează să o efectuaţi.

Bucurați-vă de confort. Căldura naturală a pereților va proteja sanatatea dumneavoastră pentru mulți, mulți ani înainte.

Dacă déjà aţi decis termoizolarea podelelor, pereţilor, tavanului, podului, mansardei, garajului, sau alte construcţii, Contactaţi-ne chiar acum!