De ce ECOVATA TERMICA?

”Quadro” SRL  produce "ECOVATA TERMICA"  din fibre de celuloză pe liniile de producere proprii.

Pe lîngă producere, “Quadro” SRL efectuiază şi instalarea ecovatei cu utilaj special, personal calificat şi experienţă în domeniu.

Proprietatea de bază la montarea celulozei constă simplitatea termoizolării «ECOVATA TERMICA»   în locuri greu accesibile, dar şi în construcţii cu forme geometrice complicate (ideal pentru mansarde).

   Datorită faptului că ecovata se aplică prin metoda suflării şi împrăştierii, ea răzbate pînă în cele mai îndepărtate colţuri, adîncituri, crăpături şi formează un strat dens, pîslos, monolit.

Altă proprietate este posibilitatea executării lucrărilor de termoizolare nu numai la clădirile în construcţie, dar şi la cele în reconstrucţie sau deja mobilate.

Materialul se aplică prin metoda suflării sub înveliş (gips-carton, OSB, scîndură, fanera, metal-bond, etal-bond, saiding, profnastil, polietilenă şi altele) sau prin metoda manuală.

Densitatea Ecovatei pe suprafeţe orizontale trebuie să fie de la 20 kg /m3, în suprafeţe înclinate (cu un unghi nu mai mult de 1:3) –de la  30 kg/m3, şi în pereţi verticali – de la 45 kg / m3.

Deoarece termoizolanul „Ecovata Termica”  nu se teme de umeditate, avînd structură capilară, nu adună umezeală în formă de picături. Aplicarea ei în mansarde nu necesită utilizarea suplimentară de para-izolare. Regularea umedităţii se produce cu păstrarea capacităţilor termice.

Ecovata Termică are multe destinaţii: este folosit cît pentru termoizolarea suprafeţilor exterioare şi interioare, atît şi pentru fonoizolare (protecţie de sunete) şi pentru hidroizolare şi pentru altele.

La respectarea tehnologiei de lucru şi instalare corectă a termoizolantului Ecovata Termică, nu se va tasa (aşeza) în timp, învelişul se va primi neted, fără fisuri şi va păstra căldura  în orice încăpere.

În perioade lungi de exploatare, „Ecovata Termica”   îşi păstrează  toate proprietăţile.