Fonoizolare

Ecovata este un izolant indispensabil pentru încăperi care trebuiesc izolate bine contra sunetelor (săli sportive, auditorii, cinematografe, studiouri muzicale, ateliere de producere, altele). În acelaşi timp, termoizolînd cu Ecovata, se reuşeşte protecţia de mucegai, insecte, rozătoare (la vile, depozite, spaţii de stocare mărfuri).

Ecovata instalată corect, creează un zid solid de izolare sonora. Dacă structura peretelui constă, de exemplu, de un carcas de lemn de 75 mm grosime, căptușită pe ambele părți cu gips carton de 13 mm, pierderea transmisiei sunetului va fi - 37dB. După aplicarea Ecovatei în carcas, capacitatea de izolare fonică a peretelui se va ridica la 77 dB.  Îngroşarea stratului de Ecovată cu 5 mm, va adăuga blocarea sunetelor, în mediu cu 4,5 dB.

Această calitate îi redă Ecovatei un avantaj fără analog la fonoizolarea caselor în care s-au instalat încăperi de distracţii: restaurante, cluburi de noapte, discoteci, altele.  

Ecovata Termică permite locatarilor acestori case să doarma în linişte, iar proprietarilor încăperilor de distracţii –să fie siguri că respectă normele sanitare.

Dacă déjà aţi decis termoizolarea podelelor, pereţilor, tavanului, podului, mansardei, garajului, sau alte construcţii,

Contactati-ne chiar acum 0 69 223 478