Ce reprezinta Ecovata

Dacă aţi hotărît să termoizolaţi o încăpere, acordaţi atenţie la termoizolantul „Ecovata Termică”!

Ecovata Termică este un termoizolant  din fibre de celuloză, natural, pur ecologic.

Combinaţiile excelente dintre proprietăţile tehnice şi cele de utilizare, preţul econom, siguranţa antiincendiară, lipsa vieţuitoarelor în timplul de exploatare, rezistenţa biologică sigură, lipsa tasării în timp – sunt argumente convingătoare în favoarea materialulu termoizolant.

Ecovata – este un termoizolant fibros cu pori, uscat, pufos care se aplică manual sau  cu ajutorul unui echpament special în carcase (cavităţi) la construcţii, umplînd toate fisurile şi golurile. Asigură un strat termoizolant  pîslos, monolit, un tot întreg cu structura construcţiei, indiferent de complexitatea şi  formele neliniare existente.

Cu ajutorul Ecovatei, se rezolvă uşor şi simplu necesităţile de termoizolare pentru orice tip de construcţii civile şi industriale.  În mod special este efectiv pentru termoizolarea mansardelor, deoarece aceste construcţii au de multe ori forme geometrice complicate.

Ecovata are proprietăţi uimitoare de termo şi fono izolare. În plus este şi rezistentă la umezeală.  Surplusul de umeditate se evaporă nesimţitor fără a pătrunde în încăpere.  

Deoarece Ecovata este un produs prelucrat din lemn,  asigură la fel ca şi lemnul natural, o atmosferă  plăcută şi comfortabilă, regulează umeditatea, protejează, în cel mai bun mod, locuinţa Dumneavoastră de sunete nedorite şi de frig.

Ecovata este prietenoasă atît către om, cît şi către mediul înconjurător, este inofensivă în momentul producerii şi în exploatare,  protejează natura.

După cum vedeţi, materialul are destule calităţi pozitive.

De asta şi sunt multe solicitări la acest termoizolant.

Dacă vă preocupaţi de sănătatea Dumneavoastră, atunci la termoizolarea încăperii alegeţi doar Ecovata Termică!

Dacă  sunteţi cointeresaţi de achiziţionarea sau comandarea serviciilor de instalare "Ecovata Termica",  contactaţi-ne!