Tehnologie casa structură din lemn

Oferim servicii constructii case de locuit cu structura  din lemn, dupa TEHNOLOGIA CANADIANA, la preturi convenabile si termeni restrinsiPentru o casuta 8,5x10, cu temelie, acoperis, varianta sura, timp de 2 luni - 20 000 euro!

Tehnologia canadiană este una din cele mai dezvoltate tehnologii, ea are diverse variante de constructii: case de locuit, vile, mansarde, reconstructii s. a.

Materialele de construcţie sunt ecologice, concepute pentru un trai confortabil şi benefic sănătăţii. Cum se simt fiinţele vii în mediu ecologic vizavi de mediu sintetic vedem în testul care urmează:

In prezent, 80 % din populatia SUA, Norvegia, Canada, Finlanda, Suedia, Japonia si alta tari construiesc anume case cu structura din lemn ca să respecte cerintele ecologice si energoeficienta. Tehnologiile noi de constructie sunt calculate pina in amanunt si destinata la minimalizarea cheltuielilor pentru traiul in confort si calitate.

Pe timp de iarnă, cheltuielile de încălzire a unei case 8,5x10 construită după Tehnologia Canadiană, la noi în Moldova, constituie ≈ 400 lei,  pe cînd casa de piatră o încălzim cu ≈ 4000 lei!!! (După preţurile anului 2015). 

Economia la încălzirea casei este de 1000%!!!

 In tara noastra, tehnologia de edificare constructii cu structura  din lemn a fost initiata in 1947. Pe atunci, aceasta tehnologie nu era prea populara - exista un stereotip de a construi "pe veci si pentru urmasi".  

Tehnologia moderna de termoizolare (inclusiv fonoizolare) cu Ecovata Termica din fibre de celuloza, permite exploatarea constructiei de apox 300 ani - o durata mai indelungata ca constructiile din piatra! Acesta longevitate se datoreaza capacitatii Ecovatei de a conserva lemnul. 

   ​      

Aceasta tehnologie a revenit la noi intr-o varianta modificata numita "Канадский дом". Astfel de case se construiesc in diferite tari, dar tehnologia se considera canadiana, caci anume in Canada aceste constructii au demonstrat in timp rezistenta la conditii climaterice dure, asemanatoare cu conditiile climaterice de la noi.

Casele cu structură din lemn, sunt extrem de solicitate datorita calitatii remarcabile de arhitectura, sinecost mic si econom in exploatare. Sunt supranumite casă pasivă.

 

 

Modelul canadian al caselor este ales ca cel mai de perspectiva pentru constructii în serie ale caselor de locuit individuale. 

 

 

 

Modele de casă cu 1 etaj construite după Tehnologia Canadiană.

            

                 

 

Modele de casă cu 1,5 etaje construite după Tehnologia Canadiană.

            

                     

                     

Comparînd diferite tehnologii de construcție a edificiilor cu 1-2 etaje, raportul "preț / calitate" pentru casele construite după Tehnologia Canadiană, indică un cîştig considerabil.

Dacă deja aţi decis constructia acestei casute sau termoizolarea (fonoizolarea) podelelor, pereţilor, tavanului, podului, mansardei, garajului sau alte construcţii cu Ecovata Termica, Adresati-vă imediat la contactele indicate !